Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Що подарувати мамі на день народження

ПОСМОТРЕТЬ ВСЕ ПОДАРОЧНЫЕ СЕРТИФИКАТЫ

Мама – це найдорожче, що є в житті кожної людини, і тому кожен з нас, очікуючи її день народження, намагається знайти найзапам'ятовуваніший подарунок. Адже саме таким чином у її дитини, незалежно від віку, є можливість продемонструвати свої почуття.

Подарунок мамі на день народження: основні правила вибору

Вдалий презент приємний усім. Але кожного року, вирішуючи питання, що ж можна і потрібно подарувати мамі на день народження, ми найчастіше впадаємо у відчай, шукаючи гідні ідеї. Що ж потрібно зробити, щоб мама отримала лише позитивні та незабутні емоції? Як дати їй зрозуміти, що вона – найдорожча й найулюбленіша жінка для своїх дітей? Підходити до цих питань потрібно максимально відповідально, і при цьому бажано враховувати деякі дуже важливі нюанси:

  • якщо вирішили купити річ – обирайте практичну, щоб ваша мама нею користувалася, а не забула десь далеко в шафі;
  • не шукайте дешеві речі – це дуже неприємно для близьких людей;
  • у разі фінансових труднощів можна вразити маму презентом, виготовленим власноруч;
  • не забувайте про гарне оформлення подарунка для мами на день народження, і обов'язково доповніть його букетом квітів.

Також при виборі презенту варто враховувати й інші фактори, включаючи вік, смаки, хобі, професію та вік жінки.

Який подарунок мамі на день народження буде найкращим?

Ювілей мами — безумовно особливе свято. Але, на жаль, багато хто чомусь розгублюється в процесі вибору. Проте, впадати у відчай зовсім не обов'язково, адже в будь-якій життєвій ситуації можна знайти масу цікавих і креативних ідей:

  • Сучасна модель мультиварки – вона дозволить вашій мамі заощадити багато особистого часу та готувати корисну й смачну їжу.
  • Ювелірна прикраса: вироби із срібла, золота, з камінцями чи без – такий презент однозначно сподобається жінкам будь-якого віку.
  • Урочисті привітання на відео від рідних і близьких, записане та змонтоване власноруч – чудовий варіант подарунка мамі на день народження, створеного власноруч.
  • Майстер-клас від шеф-кухаря – на випадок, якщо ваша мама захоплюється кулінарією та не пропускає жодної програми з Ектором Хіменес-Браво.
  • Подарунковий сертифікат на ремонт у її квартирі – такий подарунок на день народження мамі буде дуже доречним, якщо вона давно хотіла змінити обстановку в домі.
  • Дачні приналежності – набір інструментів для саду та городу або зручний гамак, бесідка, розбірний душ, насіння рідкісної рослини та багато іншого.
  • Відпочинок в готелі за містом – мама зможе провести час на природі з подругами або в парі з батьком.
  • Різні корисні речі для здорового способу життя – фітнес-браслет, спортивний тренажер, пароварка, абонемент у фітнес-зал.

Але наш список гарних подарунків для рідної людини був би неповним, якби ми не запропонували варіант подарунків-вражень. Ця надзвичайно модна тенденція сучасності не повинна обходити стороною і наших мам, адже багато з них сповнені сил і бажань отримати дійсно незабутні враження. Забезпечити це зможе судноплавна компанія Katera.ua, яка організовує водний відпочинок на яхтах у Києві. Сертифікат на надання будь-якої з наших послуг буде ідеальним варіантом подарунка на день народження мамі. Подаруйте їй романтику, відпочинок, приємні враження або навіть екстрим:

  • Романтична прогулянка на яхті. Ця подія надовго залишиться в її пам'яті, адже тільки наодинці з природою дотик до водної стихії дарує неймовірне відчуття свободи і романтичний настрій на одну хвилю з коханою людиною, з якою прожито не один рік.
  • Фотосесія на яхті. Подаруйте мамі час для себе – нехай вона отримає приємну несподіванку у вигляді гарних фото від професійного майстра. Такий подарунок мамі на день народження допоможе їй закарбувати чарівні миті життя, розкрити її внутрішню красу і чарівність та залишити спогади на довгі роки.
  • Прогулянка на катері. Це ідеальний незабутній подарунок мамі на день народження, якщо вона обожнює швидкість і знає ціну справжнім розвагам. Крім того, це ще один спосіб дізнатися, наскільки красивий наш Київ. Купіть їй подарунковий сертифікат на прогулянковий катер – і нехай вона відволічеться від буденності, насолоджуючись прекрасною природою.

Подарунки для мами: що не варто купувати

Безсумнівно, що кожна мама завжди рада увазі від своєї дитини. Але все ж питання, що подарувати мамі на день народження від дочки чи сина, передбачає й деякі інші моменти. Що ж не завжди доречно у ролі презенту для найдорожчої людини? До таких «сюрпризів» належать:

  • кухонне начиння;
  • нижня білизна та предмети інтимної гігієни;
  • декоративна косметика;
  • алкоголь та тютюн.

Тільки добре знаючи її вподобання та смаки, ви зможете обрати найбільш потрібний подарунок мамі на день народження, що залишить у душі винятково теплі спогади про вас.

Що подарувати мамі на день народження: підсумки

Якщо поставили собі за мету зробити оригінальний презент, він має повністю відповідати інтересам і смакам іменинниці. Відпочинок на природі, організований за допомогою Katera.ua – завжди безпрограшний варіант, що приносить масу приємних вражень і піднімає настрій людині. Як би там не було, але подарунки на день народження мами потрібно вибирати та дарувати від усієї душі і чистого люблячого серця.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email