Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Подарунки хлопцеві на день народження

ПОСМОТРЕТЬ ВСЕ ПОДАРОЧНЫЕ СЕРТИФИКАТЫ

Вибирати подарунок для хлопця на день народження – завдання не з легких. І неважливо, скільки ви у стосунках – кілька місяців або кілька років, усе одно дівчатам часом буває важко підібрати гарний подарунок на день народження хлопцю. Сьогодні ми дамо вам кілька крутих підказок, як серед тисяч варіантів вибрати презент, що дійсно порадує іменинника.

ТОП-5 подарунків хлопцю на день народження

  1. Практичний подарунок на день народження хлопцю. Практичний означає, що хлопець точно буде користуватися тією чи іншою річчю. Любителю кави, який часто купує каву з собою, стане в пригоді термокружка. Для людини, у якої постійно розряджається телефон, доречним буде Power Bank. А прихильника музики вразить сюрприз у вигляді нової пари навушників. Цей список можна продовжувати нескінченно, але головне у виборі презенту – щоб він дійсно став у пригоді, а не припадав пилом на полиці.
  2. Підтримайте подарунком його захоплення. Ви краще за інших знаєте, чим захоплюється ваш хлопець. Це може бути якийсь вид спорту, риболовля, походи, фотографія, відеоігри, творчість музичної групи і безліч інших варіантів. Порадуйте його подарунком відповідно до його захоплень – і ви не прогадаєте.
  3. Здійсніть його мрію. Усі ми про щось мріємо. І це не обов'язково політ на Місяць або вечеря із зіркою Голлівуду. Напевно, у вашого хлопця є мрії, які легко здійснити, наприклад, почати вивчати англійську мову, завести собаку або стати власником радіокерованого вертольота. Подумайте, про що мріє ваш улюблений, і допоможіть йому здійснити цю мрію.
  4. Романтичні подарунки на день народження хлопцю. Багато хто думає, що романтика – це тільки для дівчат. Але хлопці теж не проти приємних сюрпризів і романтичних вчинків заради них. Святкова вечеря з його улюбленою стравою, прогулянка затишними місцями міста, шарф, який ви зв'яжете своїми руками, підбірка хорошої музики або будь-який інший варіант, що підкаже вам серце.
  5. Емоції в подарунок. А тепер найцікавіше – що подарувати людині, в якої вже все є? Якщо у хлопця вже назбиралося кілька флаконів парфумів, він не носить годинників і краваток, а ще не найбільший романтик і захоплений тільки роботою, подаруйте йому емоції. Наприклад, це може бути катання на водних лижах, політ на флайборді або майстер-клас з управління яхтою. Такі подарунки для хлопців на день народження – справжня паличка-виручалочка, адже кожен чоловік – це мисливець за пригодами й гострими враженнями.

Ціни на подарунки хлопцям на ДН

Тут усе залежить від того, яку суму ви можете витратити на подарунок хлопцю на ДН. На щастя, зробити приємний сюрприз можна і з обмеженим бюджетом, головне – підключити фантазію. Щоб порадувати кохану людину, зовсім не обов'язково купувати дорогі телефони або путівку до екзотичної країни. Ціна не грає тут великої ролі. Набагато важливіше показати, що ви знаєте, поважаєте і підтримуєте його вподобання.

Де купити оригінальний подарунок хлопцю на день народження в Києві?

Життя в мегаполісі мчить шаленим темпом, тут не завжди є час поставити справи на паузу й дійсно відпочити. Сучасній людині в умовах постійного стресу й метушні вкрай складно розслабитися й насолодитися щасливими моментами. Хочете по-справжньому порадувати свого хлопця? Тоді подаруйте йому кілька годин істинного відпочинку. Наприклад, подарунковий сертифікат, що дає право покататися на яхті по Дніпру.

Прогулянка хвилями на білосніжному судні – це острівець релаксу у нескінченному потоці справ. Адже хіба можна думати про роботу, коли навколо мальовничі береги й безтурботна гладінь… Замовити сертифікат ви можете прямо зараз на нашому сайті.

Судноплавна компанія Katera.ua: подарункові сертифікати на будь-який смак

Якщо плануєте провести день народження вдвох, тоді сміливо обирайте сертифікат на романтичну прогулянку на яхті. Це міні-круїз річкою, під час якого ви зможете насолодитися пейзажами міста з нового ракурсу і компанією одне одного. Погодьтеся, це набагато цікавіше, ніж знову піти до кафе чи кіно.

А якщо хочете зібрати на свято друзів, то найкраще підійде прогулянка на великій яхті, на якій можуть комфортно розміститися до 15 осіб. Так ви не лише зробите чудовий подарунок коханій людині, але й вирішите питання з місцем проведення свята. Святкування дня народження на яхті надовго запам’ятається імениннику та його гостям, залишить масу позитивних вражень і яскравих фотографій.

До сертифіката ви можете замовити у нас і інші послуги, наприклад:

  • Фотосесію або відеозйомку на яхті від професійного фотографа чи відеооператора.
  • Банкет або романтичну вечерю просто на палубі.
  • Розважальну шоу-програму з ведучим та музикою.
  • Організацію цікавих квестів для веселих компаній.
  • Пейнтбол з друзями на мальовничому острові.
  • Феєрверк для яскравого завершення свята.

Пригода у вигляді подарунка – це чудова ідея, яка буде доречною для будь-якої події. Можна подарувати такий подарунок хлопцеві на день народження, на ювілей стосунків або на інше важливе для нього свято. Час, проведений на яхті – це релакс для душі й тіла.

Досить ламати голову над ідеальним подарунком для хлопця! Обирайте подарунковий сертифікат від компанії Katera.ua – і ваш улюблений іменинник буде в захваті. На нашому сайті зібрані найкращі подарунки хлопцям на день народження. І кожен з них – це море емоцій, вражень та приємних спогадів.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email