Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Подарункові сертифікати для чоловіків

ПОСМОТРЕТЬ ВСЕ ПОДАРОЧНЫЕ СЕРТИФИКАТЫ

Щоб зробити оригінальний подарунок чоловікові, не потрібно перечитувати масу рекомендацій, радитися з друзями або слухати поради продавця. Адже з точки зору психології, чоловіки більш передбачувані у виборі подарунків, ніж жінки. Достатньо знати характер, вподобання та сферу зацікавленості представника сильної статі, щоб подарувати йому дійсно вартісний подарунок.

Чому подарункові сертифікати для чоловіків користуються попитом

Сьогодні різноманіттям чоловічих аксесуарів і предметів особистої гігієни нікого не здивуєш. Більшість чоловіків, як показує світова статистика, прагнуть отримати в якості подарунка щось більше, ніж набір для гоління або дезодорант. Будь це день народження, професійне свято або річниця весілля, вибирати подарунок варто з урахуванням кількох факторів.

Щоб подарунок справив на чоловіка враження, він повинен радувати його серце, приносити радість, нові емоції та щастя. Вибираючи чоловічий подарунок, варто звернути увагу на такі його характеристики:

  • Тематика. Кожна жінка повинна знати захоплення та хобі свого коханого. Подарунки за інтересами завжди високо цінуються.
  • Новизна. Дарувати потрібно неординарні речі, які чоловік буде використовувати щодня. Подарунковий сертифікат для чоловіків – не поганий варіант.
  • Вартість. Звісно, купувати подарунок чоловікові потрібно відповідно до свого фінансового становища.

Сьогодні в тренді подарункові сертифікати для чоловіків. Їх можна знайти в ювелірних бутіках, туристичних агентствах, спортивних комплексах, салонах краси та інших закладах. Попри простоту використання та доступність для покупки, при виборі подарункового сертифіката потрібно враховувати кілька нюансів. З деталями вибору такого подарунка пропонуємо ознайомитися далі.

Як вибрати оригінальний подарунковий сертифікат для чоловіка

Щоб правильно вибрати подарунковий сертифікат для чоловіків, слід звернути увагу на кілька його характеристик:

  • Формат. Виділяють сертифікати на отримання товару, знижки на певну суму для покупок у магазині, а також на отримання низки послуг. Серед чоловіків популярні сертифікати магазинів цифрової техніки, салонів автомобільних аксесуарів, спортивних центрів та судноплавних компаній.
  • Термін дії. Такі документи можуть бути чинними протягом певного періоду: рік, місяць, тиждень, визначені дні. Є також подарункові сертифікати для чоловіків у Києві, дія яких обмежена конкретним днем: день народження, Новий рік, 23 лютого.
  • Номінал. Чи буде в чеку сертифіката символічна сума або дорогий подарунок – вирішувати вам. Головне, щоб чоловікові не довелося доплачувати за отримання необхідної послуги або покупку бажаного товару.
  • Геолокація. Місцезнаходження центру, де діє подарунковий сертифікат для чоловіка, має значення. Тут потрібно враховувати формат самого сертифіката, а також бажання і можливість чоловіка пересуватися в межах міста або країни. Наприклад, подарунковий сертифікат для чоловіків із Києва буде актуальним лише в межах цього міста. У крайньому випадку підійде доставка певного товару по місту.

Де в Києві купити подарунковий сертифікат для чоловіків

Річкові прогулянки є не просто способом приємного проведення дозвілля, а можливістю фізичного та морального відпочинку. Жителям мегаполісу часто доводиться стикатися з хронічним стресом. Постійна втома, відсутність бажання працювати, фізичне виснаження та нервові зриви. Такі симптоми можуть виникнути у кожного жителя великого міста.

Від таких недуг найкращими ліками є відпочинок на свіжому повітрі. А що, як не прогулянка на катері, краще підійде для такого проведення часу? Подарункові сертифікати від компанії Katera.ua мають очевидні переваги: вони дарують позитивні емоції, наповнюють радістю, надихають.

Якщо ваш коханий любить нові враження та захоплюється водною стихією, порадуйте його сертифікатом від компанії Katera.ua. Тут можна навчитися керувати яхтою, записавшись до академії яхтингу. Для любителів неординарних знімків підійде фотосесія на катері або яхті. Усім шанувальникам екстриму та свіжих емоцій однозначно варто придбати уроки катання на водних лижах. А романтики ніколи не забудуть чудову вечірню прогулянку на катері, теплоході або яхті разом зі своєю другою половинкою.

Такий подарунковий сертифікат для чоловіка не залишить його байдужим. Прогулянки на воді – чудова альтернатива традиційним сувенірам, дрібничкам чи чоловічим аксесуарам. Подібні подарунки підійдуть для друзів, колег, начальника або просто для коханої людини.

Компанія Katera надає додаткові послуги, включаючи:

  • кейтеринг;
  • шоу-програми;
  • організацію квестів;
  • фото- та відеозйомку заходів;
  • пейнтбол на острові;
  • феєрверки та екскурсовода на теплохід, катер або яхту.

Подарункові сертифікати для чоловіків від компанії Katera.ua підходять для проведення таких заходів, як корпоратив, іменини, весілля, конференції та романтична прогулянка по водній гладі. Такий подарунковий сертифікат для чоловіка подарує нові емоції та масу приємних вражень. Головне, що ціни на сертифікати для чоловіків від фірми Katera.ua цілком демократичні. Їх може придбати кожен охочий, як для особистого використання, так і як корисний і унікальний подарунок.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email