Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Водне таксі у Києві

Вапоретто, або водне таксі, використовується для транспортного сполучення між кількома точками на воді або на суші. Найбільший попит на такий транспорт є на пристанях, у гаванях і котеджних районах, що забезпечує доступ до прибережних, водних об'єктів і яхт, до яких немає прямого доступу з суші.

Перша служба річкового таксі була заснована в позаминулому столітті у Венеції (Італія). Згодом сервіс водного трансферу та екскурсій з’явився в Манчестері (Великобританія), потім — в Амстердамі та Роттердамі (Нідерланди), Нью-Йорку, Бостоні, Балтиморі, Чикаго (США), Сіднеї (Австралія), Берліні (Німеччина), Чао-Прая (Таїланд), Токіо (Японія), через протоку Босфор (Туреччина) та в інших країнах світу.

Які переваги має річкове таксі?

Водний транспорт — це найбільш економічний спосіб пересування на великі відстані. Він має високу вантажопідйомність, тому підходить для одночасного перевезення в середньому від 6 до 28 і більше осіб.

Водойма — це автономна дорога, яка не потребує будівництва та обслуговування, тому оренда катера є дешевшою за каршеринг (оренду автомобілів). Порівняно з автомобільним і залізничним транспортом, які мають дуже високі витрати на пальне й технічне обслуговування, витрати на яхти й катери є мінімальними. Вони планові та не залежать від пройденої відстані.

Річкове таксі — найпунктуальніший і безпечний вид транспорту. На автомобільних дорогах часто бувають затори через ремонти або аварії, потяги також можуть відхилятися від графіка. Погода може затримати виліт або прибуття літака. Яхти ж слідують точно за розкладом і можуть більш ефективно діяти в складних і непередбачуваних ситуаціях завдяки своїй довговічності, стійкості й надійності, ніж літаки, потяги та автомобілі.

Оренда моторної яхти — це використання екологічно чистого виду транспорту, який під час пересування по воді завдає мінімальної шкоди навколишньому середовищу у вигляді найменших викидів CO2. Резервуари яхт і катерів захищені від витоку нафти у воду в разі пошкодження.

Які послуги водного таксі можна замовити в Києві?

Водне таксі в Києві — це набагато більше, ніж просто поїздка річкою на катері, баржі чи поромі. Це можливість здійснити приємну прогулянку містом і помилуватися його численними пам’ятками з іншого ракурсу, з води. Насолодитися свіжим повітрям, прохолодними напоями й спілкуванням у приємній компанії.

Послуги водного таксі в Києві можливі:

  • з кількома зупинками за заздалегідь узгодженим розкладом, аналогічно автобусу. Пасажири можуть сідати на борт на різних причалах у визначений час;
  • за запитом клієнта — доставка в ресторан на воді, на острів для пікніка, гри в пейнтбол, для екскурсії або фотосесії на тлі певних пам'яток або столичних локацій.

Як замовити водне таксі в Київській судноплавній компанії Katera.UA

Розпочніть знайомство з Києвом з однієї з основних відправних точок та його водної артерії — Дніпра. Оберіть модель яхти з каталогу і відповідний варіант поїздки:

  • абонемент на весь день — з 10:00 до 22:00. Можна плавати по Дніпру цілий день, виходити в будь-якому місці, а потім знову сідати на борт яхти. Це найдешевший варіант доставки на острів гостей сімейного, дружнього або корпоративного заходу;
  • проміжний транспорт для романтичних фотосесій і побачень на заході сонця, випускних і корпоративів з 17:00 до 22:00. Використовується як доставка на теплохід, де проходитиме основне святкування;
  • багатоденний абонемент, який дає право на необмежену кількість поїздок по Дніпру протягом усього місяця. Це вигідна пропозиція для тих, хто планує часто користуватися водним таксі.

Щоб забронювати яхту й дізнатися точну вартість послуг сервісу Katera.UA, залиште заявку на сайті або зателефонуйте за вказаним номером телефону.

Наші співробітники ввічливі, професійні та говорять кількома мовами. Не соромтеся ставити питання на етапі бронювання послуг і під час подорожі водою. Вони завжди раді допомогти — підкажуть, підберуть яхту і варіант обслуговування відповідно до ваших завдань і вподобань, зроблять усе, щоб плавання пройшло на найвищому рівні й залишило приємні враження.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email