Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Оренда хаусбота у Києві

Хаусбот — це плавучий будинок або баржа — чотирикутний моторний човен із високим рівнем комфорту для прогулянок по воді, подорожей та проживання. Оренда хаусбота — недорога альтернатива розміщенню в класичному готелі, проведенню романтичного побачення, ділового заходу або святкування в ресторані.

Основні переваги оренди хаусбота

Після Другої світової війни хаусботи — ретельно відреставровані морські судна — стали новаторським рішенням для зростаючого попиту на житло в Європі. Залежно від конструкції, вони можуть вільно пересуватися по воді або залишатися стаціонарно в одному мальовничому місці з великою зоною для купання та терасою для відпочинку. Багато з них зберегли свої первісні корабельні риси разом із сучасними зручностями, такими як:

  • електрика,
  • опалення,
  • водопровід.

У період з 2000 по 2020 рік прокат хаусботів став відповіддю на зростаючий попит на житло в європейських країнах. У Німеччині, Нідерландах, Італії, Бельгії, Шотландії та Іспанії ці яхти також використовуються як ресторани. А в скандинавських країнах — як плавучі сауни. Туристи та заможні емігранти досі надають перевагу оренді розкішно обставленої моторної яхти, іноді кількаповерхової, з лаунж-зоною, ніж номеру люкс у дорогому готелі.

Головний аргумент "ЗА" хаусбот в оренду — більша безпека пересування по палубі та всередині судна, ніж на вітрильниках і катерах. Це особливо важливо для сімей із маленькими дітьми. На носовій палубі хаусботів зручно відпочивати завдяки розміщенню матраців для засмагання. На деяких яхтах передбачені трамплін для стрибків у воду та драбина для безпечного спуску і підйому на борт.

У багатьох випадках це краще рішення, ніж прокат теплоходів, оскільки погода не впливає на якість відпочинку або святкування. Плавати на хаусботах комфортно навіть у похмурі та дощові дні, а ще краще — у сонячні та безвітряні, коли можна насолоджуватися свіжим повітрям.

Секрет комфорту полягає в затишній обстановці на яхті, що створює домашню атмосферу:

  • кухонна зона — камбуз із необхідною побутовою технікою та столовими приборами;
  • санвузол із душем і гарячою водою;
  • багато зручних шаф;
  • великі та комфортні спальні місця;
  • телевізор;
  • радіо;
  • просторий зал для спільних прийомів їжі або святкового столу з м'якими диванами.

Де забронювати хаусбот у Києві?

Оренда хаусбота в Києві — це також можливість для гостей української столиці ввечері побачити всю красу прибережного історичного центру, помилуватися мальовничим заходом сонця, а вранці зустріти світанок.

Пропозиція Katera.UA включає як прості, але зручні плавучі баржі, так і стильно оформлені, по-справжньому розкішні моторні яхти, що відповідають найвищим вимогам. Найбільші з них можуть вмістити до 30 осіб, що ідеально підходить як для сімейних та дружніх подій, так і для масштабних корпоративних святкувань.

І всередині, і ззовні яхт дуже просторо. Людина середнього зросту може всюди стояти, не нахиляючись. Місце для усамітнення завжди можна знайти, навіть якщо хаусбот повністю зайнятий людьми.

Оберіть яхту, що вам сподобалася і відповідає вашим побажанням, та забронюйте її на потрібну дату й час — і переконайтеся у вигідності та комфорті цього рішення особисто.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email