Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Що подарувати чоловікові на 14 лютого?

ПОСМОТРЕТЬ ВСЕ ПОДАРОЧНЫЕ СЕРТИФИКАТЫ

До найромантичнішого свята в році залишилися лічені дні, і саме час задуматися про подарунок чоловікові на 14 лютого. Якщо ви вже вичерпали всі свої ідеї, а банальні сувеніри – не ваш варіант, ми в Katera.ua запропонуємо вам оригінальні варіанти подарунка чоловікові на День Святого Валентина.

Романтичний подарунок чоловікові на 14 лютого – прогулянка на яхті

Ви, напевно, бачили щось подібне у фільмах про кохання: білосніжна яхта, красиві пейзажі навколо, а за штурвалом – ваш коханий. Чому б не втілити таку романтичну сцену в життя, ще й у День закоханих?

Замовте в подарунок для своєї другої половинки сертифікат на романтичну прогулянку на яхті. А якщо ви хочете зробити свято ще більш незабутнім, таку подорож можна доповнити фотосесією. Підготуйте свої найстильніші костюми, запасіться гарним настроєм, а всю організацію вашої романтичної прогулянки водними просторами ми візьмемо на себе.

Якщо ж ваш чоловік полюбляє більш активне проведення часу, у нас є спеціальна пропозиція: подаруйте йому не просто прогулянку на яхті, а ще й майстер-клас з управління яхтою. Справжній морський вовк навчить вашого коханого керувати розкішним білосніжним судном, а крім того, під час прогулянки з навчанням ви зможете влаштувати невеликий пікнік на борту.

Сертифікат на таку прогулянку можна використати не лише в день свята: подаруйте його як знак своєї любові, оберіть відповідний день – і ми організуємо для вас романтичну атмосферу.

Подарунок чоловікові на День Святого Валентина в екстремальному стилі

Не всі чоловіки люблять романтику в її класичному розумінні. Якщо ваш чоловік належить до любителів екстриму, у ваших силах організувати цікавий подарунок чоловікові на 14 лютого, а компанія Katera.ua допоможе вам у цьому.

Навіть ті, хто проводить вільний час за екстремальними хобі, будуть вражені, якщо їхня друга половинка подарує їм сертифікат на одне з активних розваг з нашого арсеналу послуг. Обирайте самі, що сподобається вашому чоловікові:

  • Катання на вейкборді: відчути сплеск адреналіну під час слалом-трюків або швидкісного подолання хвиль – усе це дозволить вейкбординг.
  • Катання на водних лижах – не менш захопливо, ніж вейкбординг. Крім того, спробувати катання на лижах можуть навіть ті, хто раніше не займався водними видами спорту.
  • Флайборд – це незвичайний вид водного спорту, який точно захопить навіть найсерйознішого чоловіка. Як щодо польоту над водною поверхнею? Приголомшливі стрибки і ковзання у повітрі завдяки реактивній силі водяного потоку – такий відпочинок запам’ятається на все життя.

Усі екстремальні розваги проводяться під наглядом професіоналів і є повністю безпечними за умови дотримання інструкцій, тому ви не хвилюватиметеся за здоров’я свого коханого, а подарунок на 14 лютого буде водночас безпечним і неординарним.

Чим доповнити подарунковий сертифікат?

Сам по собі подарунковий сертифікат – чудовий подарунок. Але його можна доповнити приємними сюрпризами. Наприклад, якщо ви вирішили організувати для свого чоловіка романтичну подорож на яхті, замовте додатково організацію вечері просто на борту. Свіже повітря та прогулянка водними просторами сприятимуть гарному апетиту, а можливість разом скуштувати вишукані страви буде дуже доречною. І для цього зовсім не потрібно стояти біля плити! Послуга кейтерингу дозволить вам запросити коханого до сервіруваного столу на двох без зайвих клопотів.

Якщо ж ви плануєте свято у вечірній час, його блискучим завершенням може стати феєрверк. А зафіксувати найяскравіші моменти вашого відпочинку допоможе запрошений фотограф.

Де купити подарунок чоловікові на День закоханих у Києві?

Якщо ви вирішили вибрати в якості презенту сертифікат на незвичайний відпочинок, шукати його довго не доведеться. Наша компанія – до ваших послуг. У нас ви зможете не просто замовити сертифікати на бажані розваги. З нами ви будете впевнені:

  • У якості наданих послуг: ми відомі бездоганною репутацією і прагнемо подарувати радість кожному клієнтові.
  • У безпеці відпочинку з нами: протягом усього часу вас супроводжуватиме кваліфікований персонал.
  • У тому, що всі замовлені вами розваги будуть надані в повному обсязі.

Усе дуже просто: заходьте на наш сайт, вибирайте судно, на якому вам хотілося б вирушити у подорож, або сертифікат на ту послугу, яка вас цікавить, залишайте заявку – і наші менеджери зв’яжуться з вами для обговорення деталей.

Підготуйте найзапам’ятовуваніший подарунок чоловікові на День закоханих і не забудьте сказати найважливіші слова про кохання в цей чудовий день.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email