Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Що подарувати дружині на 14 лютого?

ПОСМОТРЕТЬ ВСЕ ПОДАРОЧНЫЕ СЕРТИФИКАТЫ

Свято всіх закоханих названо на честь їх покровителя — християнського єпископа та мученика Святого Валентина. Його відкрито почали святкувати в Середньовіччі, хоча витоки сягають ще Давнього Риму. Уже тоді чоловіки шукали особливий подарунок для дружини на 14 лютого. Спочатку пари просто обмінювалися любовними віршами та піснями. Незабаром до цього додалися оригінальні подарунки, які демонстрували силу й глибину почуттів, підкреслювали, як багато означає друга половинка в їхньому житті. Про безпрограшні й не найвдаліші варіанти подарунків ми розповімо в цій статті.

Як вибрати подарунок дружині на День закоханих

Перше, що потрібно враховувати, купуючи подарунок на 14 лютого дружині, — уникайте рутини, як вогню. Не можна дарувати практичні речі та техніку, які подобаються вам більше, ніж коханій. Сюди ж відносяться повсякденні кухонні приладдя та інструменти для прибирання. Деякі жінки можуть навіть сприйняти їх як особисту образу в цей день.

За можливості уникайте дарувати дружині на День закоханих квіти, торти та шоколадні цукерки. Окремо від основного презенту вони навряд чи справлять потрібне враження. Натомість спробуйте дізнатися, що їй дійсно подобається, про що вона мріє і чого хоче. Більшість жінок із задоволенням розповідають про свої потреби та бажання. Уважно слухайте, що вона говорить, дружина це обов’язково оцінить:

  • Напевно, у неї є бажана косметика, парфуми, або вона давно мріє про певні ювелірні прикраси.
  • Любить відвідувати стилістів чи SPA-процедури, ходити в ресторани, кіно, театри чи на концерти, виставки.
  • Мріє про кавоварку чи дорогий френч-прес для заварювання чаю або кави.
  • Належить до романтиків, які люблять подорожувати. Тоді підійде вікенд у горах або поїздка до Парижа.

Варіанти того, що подарувати дружині на 14 лютого

Особисті подарунки для дружини на 14 лютого — це прості та недорогі ідеї, які часто, але не завжди, є найкращими. Так ви можете бути впевнені, що у вашої дружини немає нічого подібного, і ніхто інший не зробив для своєї дружини аналогічний подарунок. Персоналізованими будь-які предмети стають завдяки нанесенню напису, вишивки, принта або лазерного гравіювання:

  • імені або ініціалів власниці,
  • адресного побажання,
  • улюбленого вірша,
  • пам’ятної дати,
  • відомої цитати або мудрого вислову.

Деякі приклади вдалих сюрпризів:

  • Комплект ювелірних виробів з іменною гравіюванням. Найпопулярніший варіант — сережки + ланцюжок, кольє + кулон, іменний браслет з шармами.
  • Фотоальбом, наповнений вашими спільними фотографіями, що об’єднують спільні спогади та найчарівніші моменти.
  • Чашка у формі серця з кераміки чи порцеляни (одна або дві, що разом складають форму серця) чи з цікавим слоганом. Вона буває різних розмірів, форм і дизайнів. Це може бути чашка з написом «Найчудовіша жінка у світі» або «Будь моєю Валентиною», чашка з заварювальним вузлом і кришкою, що дозволяє заварювати листовий чай без додаткових приладь.
  • Термочашка довше зберігає тепло напою, тому вона стане в нагоді особливо восени й узимку, а також холодного ранку. Її варто брати з собою на роботу, у довгу поїздку чи на прогулянку.
  • Футболка або наволочка з фотопринтом вашого спільного фото.
  • Глечик для приготування напоїв за допомогою аромасвічки. Достатньо заварити повний чайник ароматного чаю та поставити в підігрівач маленьку свічку, щоб чайний настій довше зберігав свою температуру.
  • Грілка-валентинка в хутряному або тканинному чохлі з написом чи принтом. Коли холодно, її потрібно наповнити теплою водою, загорнутися в ковдру й насолоджуватися приємним теплом. - Набір келихів для шампанського із зображенням Дня святого Валентина з мотивом сердечок або романтичними написами. Келихи знадобляться для романтичної вечері, новорічних свят і різних урочистостей.
  • Набір для глінтвейну з кераміки, керамограніту чи скла — дві чашки, підставка, глечик. Глінтвейн можна приготувати на основі червоного вина, світлого пива, рому й навіть меду. Додавання спецій і кількох часточок апельсина зробить напій не лише ароматним, а й зігріваючим.

Чому найкращий подарунок дружині на День святого Валентина — емоційна пригода? Навіть сотні якісних і дорогих сувенірів та дизайнерських виробів не запам’ятаються так, як унікальні моменти, наповнені новими враженнями та адреналіном. Не існує ідеального варіанту, який сподобається всім без винятку, адже кожна жінка індивідуальна. Оберіть для неї такий подарунок, який максимально відповідатиме її характеру та потребам.

День усіх закоханих може стати чудовим приводом для романтичного побачення, де спільна прогулянка на яхті поєднується з фотосесією. Це дозволить відкрити для себе красу мальовничих берегів Дніпра та пізнати характери одне одного з абсолютно іншого боку.

Якщо ви шукаєте сюрприз для коханої, який буде не лише романтичним, але й розважальним, тоді обирайте екстремальні враження: стрибок із парашутом, катання на флайборді, гідроциклі або вейкборді — це те, що точно сподобається любительці адреналіну!

Де купити подарунок дружині на 14 лютого в Києві?

Серед послуг судноплавної компанії Katera.UA є оренда яхти в Києві для прогулянок по Дніпру, риболовлі та вечірок. Оберіть вітрильну, моторну яхту, катер, теплохід або VIP-судно. Якщо у вас залишилися питання щодо вибору відповідного варіанту для оформлення подарункового сертифіката для дружини, залиште заявку на сайті або за телефоном: +38 (067) 288-79-32. Ми подбали про велике різноманіття пропозицій за різними цінами, тому впевнені, що підберемо такий подарунок, який залишиться в її серці назавжди.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email