Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Ідеї ​​подарунків на Новий рік

ПОСМОТРЕТЬ ВСЕ ПОДАРОЧНЫЕ СЕРТИФИКАТЫ

У передноворічний період всі ми зайняті важливими справами. Робота, підготовка до свят, покупка продуктів. Але в цьому шаленому вихорі часто не вистачає часу, щоб ретельно продумати та купити відповідні подарунки для наших близьких, коханих, друзів по роботі чи навчанню. У цій статті ми пропонуємо найкращі стандартні ідеї для новорічного подарунка та оригінальні варіанти, які запам'ятаються на все життя.

Універсальні ідеї новорічних подарунків

  • Теплі шкарпетки — недорогий, скромний, але дуже корисний і практичний подарунок. Краще вибрати виріб із різдвяним або зимовим дизайном. Або підібрати колір шкарпеток відповідно до смаків і гардеробу отримувача.
  • Рукавички — один із найбільш перевірених новорічних подарунків. Якщо ви не знаєте, які кольори подобаються людині, оберіть найзручніший — чорний. Якщо він/вона катається на лижах, подаруйте лижні рукавички.
  • Шарф із натурального й приємного на дотик матеріалу — безпрограшний варіант, особливо якщо підібрати його колір під пальто або куртку отримувача.
  • Косметика для догляду за обличчям і тілом взимку входить до списку безпечних і універсальних подарунків як для жінок, так і для чоловіків.
  • SPA-процедури й масаж — чудовий подарунок як для жінок, так і для чоловіків. Подаруйте мамі, дівчині, подрузі чи колезі сертифікат на оздоровчі або косметичні процедури.
  • Парфуми підійдуть як різдвяний подарунок лише тоді, коли відомо, які аромати подобаються людині — солодкі, цитрусові чи освіжаючі.
  • Ковдра або плед із зимовими мотивами — чудовий новорічний подарунок, який стане в нагоді для холодних вечорів і проведення часу біля каміна.
  • Подарунковий набір солодощів і пляшка якісного алкогольного напою — універсальний варіант для походу в гості до батьків, родичів або колег.

Ідеї подарунків на Новий рік для жінок

Ідеальний подарунок — той, що створений спеціально для отримувача, відповідає його потребам, інтересам і смакам. Чим краще ми знаємо когось, тим легше подарувати щось особливе. Варто прислухатися до того, що протягом року говорять наші близькі.

  • Любительки читання будуть у захваті від нових книг або раритетних видань.
  • Меломанки — від квитків на концерт, у театр чи кіно.
  • Дівчині, яка цікавиться модою, сподобається нова блузка або сукня. Безпечніше вибирати модні аксесуари (сумочки, капелюшки, хустки чи ремені з фігурною пряжкою).
  • Найкращі друзі дівчат і жінок — це діаманти. Представниці прекрасної статі завжди раді красивим ювелірним прикрасам. Важливо, щоб вони не виглядали дешево, наче куплені похапцем у найближчому підземному переході.
  • Кухонні приладдя — хороший подарунок, але тільки для тих, хто любить готувати. Сучасна побутова техніка (мультиварка, хлібопічка, блендер) сподобається мамі.
  • Фотографії різних країн і міст, аксесуари для фотозйомки, альбоми, фоторамки, екскурсійні гіди можуть порадувати любительок селфі та подорожей.

Що подарувати на Новий рік чоловікові?

  • Новорічний светр або толстовка з веселим написом або принтом. Можна зв’язати або зшити самостійно. Головне — точно знати або вгадати колір і розмір.
  • Гаджети, оскільки більшість чоловіків люблять технологічні новинки. Вибір величезний — від електронних сигарет, павербанків, бездротових навушників до спортивних камер і ігрових приставок із підсвіткою на консолі.
  • Корисні речі, які знадобляться хлопцеві або батькові — рюкзак, ланч-бокс, термочашка, годинник, кавоварка тощо.

Чому враження — найкращі новорічні подарунки?

Тепер зізнайтеся, тільки чесно.

Якщо ви — чоловік, чи згадаєте через 20 років, які запонки, чашку або светр вам подарувала сестра чи кохана дівчина на Новий рік?

А якщо ви — жінка чи дівчина, знайшовши під ялинкою чергову коробку цукерок, просто з’їсте її й одразу забудете?

Але ви або ваші близькі, друзі точно назавжди запам’ятаєте ті емоції, які подарують:

  • Майстер-клас з управління яхтою, розрахований не лише на новачків, але й на тих, хто вже має досвід. Завдяки цікавому заняттю отримувач подарункового сертифіката опиниться за штурвалом справжнього корабля. Він відчує себе відважним капітаном і підкорювачем хвиль. Під час заняття він опанує навички управління, маневрування та техніки безпеки на воді. А якщо він візьме з собою друзів (від 1 до 5 осіб), проведе чудовий день у веселій компанії. Поки він підкорюватиме хвилі Дніпра, друзі зможуть насолоджуватися свіжим повітрям, прекрасними пейзажами й зняти весь процес на відео.
  • Прогулянка на яхті по Дніпру. Затишні та просторі вітрильні яхти — це ідеальне місце для романтичного побачення, сімейного відпочинку або проведення корпоративу. Час, проведений на яхті, подарує величезний заряд бадьорості, енергії й чудового настрою.
  • Катання на водних лижах — один із найпопулярніших видів водного спорту. Катання відбувається під керівництвом досвідченого інструктора за допомогою спеціальних жолобоподібних лиж, що легко ковзають по поверхні води. Така активність сприяє тренуванню всіх м’язів тіла та забезпечує потужний заряд адреналіну.
  • Риболовля на хижу рибу може відбуватися на будь-якому водоймі в межах Києва. Досвідчений інструктор дасть рекомендації щодо підготовки наживки, вибору снастей і правил лову хижої риби. Улов можна буде забрати із собою. Він залежатиме від місця риболовлі, погоди та часу доби.

Такі ідеї новорічних подарунків мають значні переваги перед предметами. Їхня сила полягає у досвіді, що приносить із собою нові емоції й незабутні враження. Щоб переконатися в цьому особисто, варто орендувати яхту в Києві.

Замовляйте подарунковий сертифікат на послуги сервісу Katera.UA на сайті або за телефоном: +38 (067) 288-79-32.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email