Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Рибалка на катері у Києві

Риболовля — одне з найдавніших ремесел, яке раніше було одним із основних способів добування їжі. Сьогодні це вже більше спорт або популярне чоловіче хобі. Однак не всі чоловіки можуть собі дозволити купити моторний човен і витрачати гроші на його обслуговування, професійне спорядження, рибальські снасті та приманки. Тому майстер-клас "риболовля на катері" від інструктора з багаторічним досвідом стане чудовим подарунком до будь-якого свята для батька, брата, чоловіка або колеги. У приємній обстановці, близькій до природи, він відпочине душею, насолодиться свіжим повітрям і тишею. Дізнається не лише в теорії, але й на практиці протестує безліч ефективних рибальських лайфхаків.

Ніхто не повернеться додому без улову, і всі зможуть зробити на згадку оригінальні фото та відео процесу і результату рибальського майстер-класу.

Скільки коштує риболовля на яхті та що входить у її вартість?

Незалежно від обраного тарифу, вартість послуги "риболовля на катері в Києві" включає:

  • детальний інструктаж від тренера і риболовлю під його керівництвом;
  • надання всіх необхідних рибальських приладь — стільчик, вудку, спінінг, прикормку, гачки, наживку, підсаку, садок тощо;
  • відпочинок на палубі в приємній компанії;
  • приготування обіду на свіжому повітрі. Залишена риба буде очищена і упакована, щоб учасник майстер-класу зміг порадувати сім'ю.

Базовий тариф — оренда катера для однієї людини разом з інструктором для прогулянки по Дніпру в Києві протягом 4 годин.

Професійний тариф — риболовля на яхті для двох на весь світловий день. Можна обрати локації на Дніпрі в Києві або в Українці. Надається більш просунуте спорядження, а також коптильня для приготування виловленої риби на острові.

ВІП-риболовля, без обмеження у часі, розрахована на трьох учасників, яких інструктор доводить до 100% результату. За бажанням можна вирушити на риболовлю з дружиною і дитиною до 16 років. Вони отримають справжнє задоволення від ловлі риби, а не години очікування бажаного кльову. Адже інструктор точно знає справжні рибні місця. Для прогулянки по Дніпру в Києві, Українці або Київському морі використовуються комфортабельні моторні човни. Надаються найкращі професійні снасті, приманки та воблери від відомих світових брендів, а також коптильня для риби, мангал і казанок для ухи.

У ці тарифи не входить доставка учасників до місця проведення майстер-класу і назад.

Де замовити риболовлю на човні?

На онлайн-платформі Katera.UA серед безлічі варіантів сертифікатів на враження і активні розваги на воді є "риболовля на човні".

Подаруйте сертифікат рибалці на певну суму. Нехай він сам обере підходящу дату і час, човен, тариф, локацію і з задоволенням вирушить на риболовлю зі своїми друзями.

Неможливо передбачити, яким буде улов, але отримання задоволення від риболовлі та мальовничих видів Києва гарантовано. А ще нові знання — про рибу, тонкощі її вилову, правильне і швидке очищення та приготування смачних страв у похідних умовах.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email