Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Найбільша яхта у світі

Дорогі годинники, автомобіль представницького класу, приватний особняк і власна яхта – це обов'язкові ознаки статусу та багатства. Причому сучасних олігархів вже не задовольняє простий катер або невеликий моторний човен. Вони прагнуть до того, щоб мати найбільшу яхту у світі.

Перш ніж стати власником великого корабля в Україні, варто взяти в оренду великі яхти в Києві, щоб оцінити їх комфортність і зрозуміти доцільність придбання тієї чи іншої моделі.

Яка найбільша парусна яхта у світі?

Парусник «White Pearl» (що з англійської мови перекладається як біла перлина) довжиною 143 м був випущений у 2015 році. Його площа – як ціле футбольне поле на величезному стадіоні. Найбільша парусна яхта у світі складається з 8 палуб, між якими є ліфти, вертолітний майданчик, оглядова зона під водою, басейн, кілька джакузі з підігрівом, фінська сауна та зал з тренажерами. Вона вища за знаменитий лондонський Біг-Бен і довша за 13 міських автобусів, взятих разом. Для експлуатації таких парусних яхт потрібно щонайменше 54 члени екіпажу.

ТОП-3 найбільших яхт у світі

  1. «Azzam», що складається із 7 поверхів, – найдовша яхта у світі, довжина палуби – 180 м, а ширина – 20,8 м. Її побудували у 2013 році. Власник – Аль-Валід бін Талал, найбільш впливовий арабський промисловий магнат у світі. Над створенням цього корабля працювали фахівці з усього світу, зокрема знаменитий французький дизайнер інтер'єрів Крістофер Леоні, який створив оригінальну обстановку залу завдовжки 29 м і завширшки 18 м. Про інші приміщення судна відомо дуже мало, оскільки арабський мільярдер забороняє їх фотографувати.
  2. «Eclipse» (в перекладі з англійської означає "затемнення") завдовжки 163 м вважається другим за величиною судном у світі. Вона будувалася за індивідуальним замовленням Романа Абрамовича. На палубі є дві спеціальні майданчики для посадки та стоянки вертольотів, 18 кают класу VIP, кілька джакузі з підігрівом і невеликих басейнів. Палуба та гостьові каюти обшиті броньованими матеріалами, а в ілюмінатори встановлені куленепробивні скла.
  3. «Dubai» довжиною 162 м і шириною 22,4 м займає третє місце у категорії "найбільші яхти у світі". Це приватна власність сім'ї шейха ОАЕ. На цьому судні 72 гості можуть засмагати і плавати в басейні на будь-якій з 4 палуб, які між собою з'єднують три скляні ліфти. Також на цій розкішній яхті є кінотеатр, тренажерний зал, танцпол, корти для гри в сквош або гольф, підводний човен, майданчик для вертольотів і кілька катерів для використання як рятувальних шлюпок або для зупинки на островах.

Які найбільші яхти в Києві можна взяти в оренду?

  • «Наталі» довжиною 24 м підійде як для кількагодинних прогулянок по Дніпру, так і для святкування корпоративу або ювілею за участю до 12 гостей. Це судно відноситься до преміум-класу. Його стильний та елегантний дизайн та елементи інтер'єру виготовлені за особливим замовленням. М'які меблі – зі шкіри та червоного дерева.
  • «Перлина Дніпра» довжиною 26 м із флайбриджем і розкішним кокпітом на 20 осіб – ідеальний варіант для комфортної прогулянки, веселого святкування чи ділового спілкування. У носовій частині є великі м'які матраци для засмагання. Для відпочинку та усамітнення передбачені 4 шикарні каюти із санвузлами.
  • «Еліна» – одна з найшикарніших моторних яхт у Києві завдовжки 22 м, де можна влаштувати банкет за участю 15 осіб, провести романтичну фотосесію та зробити пропозицію руки і серця.
  • «Ніагара» – розкішний теплохід довжиною 24 м, пасажиромісткістю 30 осіб. Він підходить для весіль, масштабних корпоративів і тімбілдингів. На його борту є все для приємного відпочинку. На верхній палубі є водний атракціон-гірка та джакузі з підігрівом, плазмовий телевізор, а також напіввідкриті тераси у носовій та кормовій частині палуби і кухня, оснащена льодогенератором для напоїв та газовим грилем.
  • «Романтик» – комфортабельна моторна яхта довжиною 36 м. Складається з 2 палуб – напіввідкритої тераси з панорамними вікнами на 25 місць та внутрішнього салону для банкету за участю 12 осіб. Підходить як для екскурсійних прогулянок по Дніпру, так і для чартерів та будь-яких урочистостей – сімейних чи корпоративних.

Ці та інші моторні яхти в оренду надає компанія Katera.UA.

Оберіть відповідне судно для вашого заходу та забронюйте його на потрібну дату та час на сайті або за телефоном. Якщо у вас виникли питання, сумніви або труднощі під час вибору яхти, звертайтеся до наших менеджерів. Вони проконсультують і підберуть вигідне рішення під ваш бюджет і завдання.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email