Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Найдорожча яхта у світі

Володіння судном завжди свідчило про великий достаток і вважалося синонімом розкоші. Але найдорожчі яхти — це справжні плавучі палаци, відпочинок на яких можуть собі дозволити виключно багаті люди. Проте, щоб здійснити прогулянки та круїзи по Дніпру в Києві, не потрібно ставати багатим судновласником — купувати і утримувати власний корабель. У компанії Katera.UA є послуга оренди яхт у Києві.

Скільки коштує найдорожча яхта у світі?

Оціночна вартість найдорожчої яхти у світі вражає. На цю ціну впливають як саме судно, так і його екстравагантне оснащення.

$5 млрд — саме стільки коштує «History Supreme» — найдорожча яхта у світі, яка належить малайзійському багатію, який міг дозволити собі витратити на яхту астрономічну суму. Для будівництва судна було використано тонну дорогих дорогоцінних металів, переважно платини та золота. Яхта спроектована сучасно та оснащена на найвищому рівні. Привертають увагу екстравагантні меблі внутрішніх приміщень та оригінальні скульптури, виготовлені з кісток тиранозавра, а стіни зроблені з метеоритів.

ТОП-9 найдорожчих яхт у світі

  1. Візуально вражаюча яхта «Eclipse» (у перекладі з англійської — «Затемнення») вартістю $800 млн належить Роману Абрамовичу.
  2. «Dubai» за $350 млн — приватна власність брунейського принца-шейха. Її будівництво розпочалося ще в 1966 році, а в 2001 році його завершив прем'єр-міністр ОАЕ.
  3. «Суперяхта А» за $323 млн — невелике футуристичне і дуже сучасне судно, що належить промисловому магнату А. Мельниченку. Вона була спроектована французьким дизайнером Філіпом Старком.
  4. «Аль-Саїд» за $300 млн — найпотужніша (16,5 тис. кВт) і найдорожча яхта у світі, побудована спеціально для султана Оману в 2008 році в Німеччині. Її ширина — 24 м, довжина — 155 м. Розрахована на 145 членів команди та 65 гостей. Окрім VIP-кают і люксів, тут є кіноконцертний зал, здатний вмістити оркестр із 50 осіб, поле для гольфу та вертолітний майданчик.
  5. «Ділбар», випущена у 2008 році, була придбана за $263 млн російським бізнесменом Алішером Усмановим. При довжині 110 м вона здатна розвивати швидкість до 21 вузла. Дизайн інтер'єрів усіх приміщень розробив знаменитий французький дизайнер Альберто Пінто.
  6. «Аль-Міркаб» за $250 млн — власність катарського політика Хамаду Аль-Тані. Це яхта 2008 року випуску з гібридним приводом і п'ятьма генераторами, що доповнюють основний дизельний двигун. Судно має довжину 133 м, ширину 20 м і вантажопідйомність 1,4 тис. тонн. На ньому можуть розміститися 36 гостей і 45 членів екіпажу. Окрім кают із санвузлами, тут є вертолітний майданчик, кінотеатр, басейн, бари, джакузі та штучні пляжі.
  7. «Леді Мойра», назва якої виконана з чистого 24-каратного золота, коштує $210 млн — моторна яхта саудівського мільйонера Насера Аль-Рашида. Вона вважається однією з найстаріших моторних яхт у світі, оскільки була вперше спущена на воду ще в 90-х.
  8. Яхта «Seven Seas» («Сім морів») за $200 млн належить знаменитому кінорежисеру Стівену Спілбергу. Вона була створена завдяки голландській компанії «Oceano». На борту є кінотеатр, басейн та тренажерний зал.
  9. «The Rising Sun» («Схід сонця») за $200 млн — власність знаменитого кінорежисера Девіда Геффена. Її корисна площа становить 8000 м². На ній знаходяться винний льох, вертолітний майданчик, 82 комфортабельні каюти, тренажерний зал, баскетбольний майданчик і кінотеатр.

Які найдорожчі яхти в Києві?

В українській столиці є судна, що забезпечують не менш високий рівень комфорту, ніж найдорожчі яхти у світі.

  • «Natalie» — розкішна моторна яхта завдовжки 24 м. Вона має ширину 6,5 м, осадку 1,7 м і здатна розвивати швидкість до 20 км/год. Для тривалих круїзів по Дніпру на судні передбачено 6 спальних місць — 3 двомісні комфортабельні каюти, 2 з яких з двоспальними ліжками, а одна — з двома окремими. Є 4 санвузли та міні-кухня. Для відпочинку на палубі є просторий флайбридж — верхній відкритий майданчик, де за великим обіднім столом можуть розміститися до 12 осіб. Є 2 місця для засмагання на носі та гідравлічний трап для безпечного спуску у воду.
  • «Перлина Дніпра» — сталева яхта престиж-класу, побудована у 2018 році. Її довжина — 26 м, ширина — 6,7 м. Вона оснащена двома потужними двигунами DTA 66 по 155 кВт і здатна розвивати крейсерську швидкість до 16 км/год. На судні є напіввідкрита площадка з обіднім столом та стільцями, де на банкеті можуть зручно розміститися до 20 осіб, внутрішній просторий салон, 3 каюти з санвузлами, кухня, невелика зона відпочинку у носовій частині.
  • Класична моторна яхта «Еліна» завдовжки 22 м, шириною 5 м і з осадкою 0,9 м підходить як для екскурсійних прогулянок по Дніпру, так і для святкування ювілеїв, корпоративів, проведення тімбілдингів і водних розваг за участю до 15 осіб. Для приємного відпочинку встановлено плазмовий телевізор, акустичну автомагнітолу, а для комфортного усамітнення передбачено 2 двомісні каюти з окремими санвузлами та кондиціонерами.
  • «Niagara» — комфортабельна моторна яхта завдовжки 22 м, на її борту можуть розміститися до 20 пасажирів. Є 6 спальних місць. Це судно ідеально підходить як для екскурсійних прогулянок по Дніпру, так і для урочистих та корпоративних заходів. Гості можуть відпочивати в зоні відпочинку на верхній палубі або насолоджуватися панорамними видами прибережного Києва на носовій частині нижньої палуби. На верхній палубі є міні-басейн із джакузі з підігрівом, водна гірка, а також барна стійка з кавоваркою та льодогенератором.
  • «Galeon 460 FLY» — це комфортабельна моторна яхта, де використано кожен сантиметр бортового простору. На відкритому повітрі диван у носовій частині забезпечує можливість засмагати та милуватися мальовничими панорамами Дніпра. Кокпіт оснащений розширеними бічними палубами та гідравлічною платформою для безпечного спуску у воду. З флайбриджа відкриваються вражаючі види. Розкішний інтер'єр вирізняється високоякісними елементами та оригінальним оздобленням. Яхта «Галеон 460» — це чудовий варіант для проведення ділової зустрічі, тімбілдингу чи святкування дня народження в невеликій компанії до 8-15 осіб.

Оренда моторних яхт цих та інших моделей, а також вітрильників, катамаранів, теплоходів і катерів для організації різних заходів на воді можлива у компанії Katera.UA. Оберіть корабель своєї мрії та замовте прогулянку по Дніпру на сайті або за телефоном.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email