Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку
Нам 12 років.
Дякуємо, що ви з нами
Без вихідних з 10:00 до 19:00
Оренда яхт, катерів та теплоходів у Києві для відпочинку

Відпочинок на воді у Києві

Одна з найцікавіших ідей проведення часу в Києві навесні, влітку та на початку осені — це активний відпочинок на воді. Заняття водними видами спорту приносять безліч задоволення і яскравих вражень. Вони розвивають силу і витривалість, зміцнюють здоров’я. На свіжому повітрі організм насичується киснем, тому мозок після таких прогулянок працює набагато ефективніше.

Який варіант відпочинку на воді обрати?

  • Яхтинг — це оптимальне поєднання відпочинку, активного дозвілля, дослідження нових місць та відчуття свободи. Парусні яхти та катамарани ідеально підходять для сімейного, романтичного, дружнього та корпоративного відпочинку. Орендувати парусник можна з капітаном, щоб під час прогулянки вдосконалити свої знання основ навігації, приємно й активно провести час із близькими. Хвилі, зміна вітру та підняття парусів зроблять плавання Дніпром незабутнім пригодою.
  • Оренда катера — можливість безтурботно насолодитися прогулянкою по Дніпру, яскравим сонцем та свіжим повітрям, довіривши керування професійному шкіперу. Він проведе захоплюючу екскурсію прибережним Києвом, покаже секретні місця вздовж узбережжя та розповість про техніку безпеки на воді.
  • Екскурсії по воді або милування міськими пейзажами з палуби корабля — чудова туристична розвага. Вони дозволяють поглянути на навколишній простір із зовсім нової точки зору. Це також фантастичний варіант для тих, хто любить досліджувати нові місця, але не хоче їздити містом на машині чи автобусі, простоюючи у заторах, або оглядати пам'ятки пішки. Водна екскурсія дозволить не тільки відпочити, але й насолодитися атмосферою та краєвидами міста всього за кілька годин.
  • Оренда гідроцикла з пальним, рятувальним спорядженням, а також із водними лижами, бананом, таблеткою та шайбою. Швидкість, комфорт і легкість у керуванні — лише деякі з численних переваг цього водного транспортного засобу. Прокат водного скутера можливий як для однієї людини, так і для кількох пасажирів, серед яких можуть бути навіть діти зростом від 120 см. Вони можуть перебувати на гідроциклі виключно під наглядом дорослого.

Де замовити відпочинок на воді в Києві?

Київська судноплавна компанія Katera.UA організовує різноманітний відпочинок на воді в Києві — від оренди моторної яхти для короткої екскурсії до проведення масштабного сімейного або корпоративного заходу.

У каталозі суден можна порівняти ціни та моделі, запропоновані різними власниками. Список пропозицій буде відображатися автоматично, і ви одразу зможете переглянути ті варіанти, що вас цікавлять.

Якщо у вас виникли питання або вам потрібна допомога у виборі яхти, звертайтеся до нас. Наші спеціалісти проконсультують і зроблять усе, щоб відпочинок на Дніпрі залишив найприємніші враження.


Повернутись у блог

Потрібна консультація чи готові зробити замовлення?
Телефонуйте зараз

Із задоволенням проконсультуємо та забронюємо Вам найкраще судно під ваш захід.

  
Зателефонувати на мобільний
Viber
Viber
Telegram
WhatsApp
Написати на Email